top of page
31ampolles_sense fons copia.png

El Barcelona Districte Cultural és un circuit estable d’espectacles professionals que busca tant apropar la cultura als ciutadans com els ciutadans a la cultura, amb el propòsit de convertir-los en agents culturals actius. El Sandaru forma part d’aquest circuit que celebra dues edicions cada any: una a la primavera (febrer-març-abril) i una altra a la tardor (octubre-novembre-desembre), oferint entrades gratuïtes per als seus veïns i veïnes.

 

El Barcelona Districte Cultural ofereix espectacles de qualitat, alguns signats per artistes reconeguts –i que moltes vegades ja han viatjat pels escenaris de mitja Europa–, però també altres de joves que encara s'han de provar i demostrar fins a on poden arribar. Els seus espectacles estan adreçats a tothom, públic de qualsevol edat i de gustos diversos. Aquest és un circuit heterogeni amb propostes d'estètiques molt diferents, perquè tothom hi pugui trobar la seva. Molts dels artistes participants en el circuit protagonitzen activitats paral·leles (tallers, xerrades...) i molts espectacles ofereixen també sessions per a escoles.

El circuit aplega espectacles de cinc disciplines: música, teatre, dansa, circ i audiovisuals. Però al centre cívic Parc Sandaru trobaràs, sobretot, espectacles de teatre.

El Sandaru som un dels equipaments culturals de proximitat dels deu districtes de la ciutat que tenim la sort de poder-te oferir algun dels espectacles que conformen la programació del BDC.

Circuit estable d’espectacles professionals per apropar la cultura al barri.

WhatsApp Image 2021-04-19 at 16.47.11.jp
bottom of page