top of page
Sandaru_mostrat_Fblanc (1).jpg
31ampolles_sense fons copia.png

Convocatòria anual en format concurs per a l’exhibicióde projectes escènics ja creats adreçada a companyies interessades en presentar la seva obra davant de públici professionals del sector.

Anualment obrim la convocatòria del Mostra’T, una plataforma d'exhibició en format concurs per donar circuit a projectes escènics ja creats ja sigui de companyies en vies de professionalització com professionals.

 

Entre les companyies presentades, es seleccionen els projectes que són mostrats davant del públic que, juntament amb un jurat constituït i vinculat amb el centre cívic i el món del teatre, atorguen els premis en les diverses categories.

 

Cada companyia seleccionada rebrà 950 € i el taquillatge íntegre aconseguit el dia de la seva participació al Mostra’T, (taquilla inversa)

 

A més, tindran l’oportunitat d’endur-se el Premi Mostra’T. Aquest consistirà en formar part de la programació 2025 del TEATRE EOLIA, la possibilitat d’establir-se com a residència al Centre Cívic Parc Sandaru, a més d’una dotació econòmica de 1.500 €.

bottom of page