top of page

BASES Mostra'T 2023

CONVOCATÒRIA D'EXHIBICIÓ D'ESPECTACLES TEATRALS EN FORMAT CONCURS

Dins la seva línia de suport a la creació i a les arts escèniques, el Centre Cívic Parc Sandaru convoca la XIII edició del Mostra’T, amb l’objectiu d’oferir la SALA SANDARU com a espai d’exhibició per a companyies interessades en presentar la seva obra davant de públic i professionals del sector.


Podran presentar-s’hi totes les companyies que disposin d’un espectacle de teatre de text per mostrar i que compleixin les condicions i els terminis previstos en aquestes bases:

 

 

1. La recepció de propostes es durà a terme del 2 al 16 de maig inclòs. No s’acceptaran projectes que arribin després d’aquesta data.

 

2. Per participar caldrà omplir la fitxa d’inscripció (que es podrà trobar clicant aquí) o a continuació de les bases

 

3. Enviar el dossier de l’espectacle, currículum de la companya o creadores, fitxa tècnica, material fotogràfic i vídeo de l’espectacle sencer, d’inici a fi, que podeu penjar a VIMEO o YOUTUBE, sempre i quan no es requereixi una descàrrega prèvia i ens faciliteu les credencials necessàries per a poder visionar-lo sense entrebancs.

 

4. Les obres hauran d’estar degudament autoritzades pels autors o propietaris dels drets de representació. En cas contrari la responsabilitat correrà a càrrec del grup participant.

 

5. Del total de projectes presentats a la convocatòria, se’n farà una selecció. Tant les companyies escollides per participar a la mostra com les no seleccionades seran degudament informades per correu electrònic abans del 31 de maig.

 

6. Les obres de teatre seleccionades es presentaran un divendres dels mesos compresos entre octubre i desembre del 2023, a les 19.30 h. L’espai d’actuació serà la Sala Sandaru. Una sala amb capacitat màxima per a 180 persones (aforament revisable segons els criteris sanitaris), escenari tipus rosco de 7m d’ample, 5m de fondària i 40 cm d’alçada, 2 vestuaris i equip d’il·luminació i so. El centre cívic aportarà el material de llum i so que disposi. Fitxa tècnica: Raider de la Sala Sandaru aquí.

 

7. Les companyies hauran de disposar d’un tècnic de llum i so per tirar funció.


8. El vestuari, l’escenografia, atrezzo i material tècnic específic necessari correrà a càrrec dels participants.


9. La sala estarà a disposició de la companyia el mateix dia de funció des de les 8 del matí fins a l’hora de la representació.


10. Cada companyia podrà fer publicitat específica del seu espectacle. El centre cívic s’encarregarà de la difusió de la mostra a través de cartells, de la web del centre cívic i les plataformes 2.0.


11. Cada companyia rebrà 800 € i el taquillatge íntegre aconseguit el dia de la seva participació al Mostra’T.

 

 

12. A partir de votació popular i de la decisió d’un jurat constituït i vinculat amb el centre cívic i el món del teatre s’atorgaran, entre d’altres, els següents premis:


· Premi Públic: Dotació econòmica de 500 €.


· Premi Mostra’T: Aquest consistirà en formar de la programació 2024 del TEATRE EOLIA, la possibilitat d’establir-se com a residència del gener al juliol del 2024 al Centre Cívic Parc Sandaru, a més d’una dotació econòmica de 1.200 €.

 

 

13. El veredicte es donarà a conèixer el divendres 22 de desembre del 2023, a les 19.30 h, en un acte de cloenda a la Sala Sandaru.


14. Qualsevol qüestió no prevista en aquestes bases serà resolta per l’organització, la qual es reserva el dret de modificar-les sense que això representi cap compromís amb els grups participants. Aquests seran degudament informats dels canvis.

 

 

Les propostes s’hauran d’adreçar per correu electrònic a: artsesceniques@ccparcsandaru.cat 

 

Col·laboradors:  Teatre Eòlia, Companyia La Niña Bonita, Eva Poch de LART saber comunicar, Elisenda Que responsable de les XXSS dels centres cívics.

bottom of page