top of page

PÚBLIC EMPODERAT

El públic del Sandaru que participa i forma part de la comissió de programació escènica.

Al Sandaru el públic no només és espectador; també participa i programa. En vols formar part?

 

El teatre no és res sense el seu públic i el barri no és res sense els veïns i veïnes que el conformen. Amb la consciència de la importància d’aquests dos elements, al Sandaru hem treballat per tenir el nostre propi públic fidel. Un grup de persones del barri que estimen el teatre tant com nosaltres i que no es perden cap de les propostes escèniques que els fem. A més, aquest públic també ens fa propostes a nosaltres com a comissió de programació que participa activament en la selecció d’alguns dels espectacles dels nostres projectes d’exhibició.

 

 

Qui pot ser PÚBLIC EMPODERAT?

Tothom pot ser públic empoderat. Si t’agraden les arts escèniques i vols aprofundir en el coneixement d’aquest món, tu ho podràs ser!

 

 

Com puc participar dins del PÚBLIC EMPODERAT?

  • Formant part del llistat de difusió d’arts escèniques del Sandaru. A sota d’aquest llistat hi trobaràs la informació per fer-ho.

  • Sent públic fidel de les arts escèniques programades a la Sandaru Sandaru.

  • Venint a les sortides trimestrals que fem en grup a diverses sales de la ciutat i que t’oferim a preus amb molt descompte.

  • Acompanyant-nos a algunes de les Fires de Teatre del territori.

  • Realitzant els tallers especialitzats de públics que t’ajudaran a entendre els processos de creació i a aprofundir en el coneixement de les arts escèniques.

  • Participant als col·loquis post-funció on podràs debatre, parlar i conèixer les companyies programades a la nostra sala.

  • Formant part de la comissió de programació seleccionant algun dels espectacles de la Sala Sandaru.

 

 

Si vols ser PÚBLIC EMPODERAT i ser el primer a assabentar-te de les activitats escèniques del Sandaru ens pots escriure a info@ccparcsandaru.cat o contactar amb nosaltres a través del whatsapp 682 716 655.

49517768331_a080d64cd7_w.jpg
bottom of page