top of page
31ampolles_sense fons copia.png

Espais d’assaig per a l’experimentació i desenvolupament dels projectes artístics en qualsevol de les disciplines escèniques.

Dins del programa de suport a la creació, les residències tenen l’objectiu d’impulsar i donar suport als processos creatius dins del camp de les arts escèniques, oferint als i les artistes espais per a l’experimentació i el desenvolupament dels seus projectes.

 

Si tens entre mans un projecte escènic i necessites un espai de creació, el Sandaru et dóna suport per a què puguis dur a terme les teves idees cedint-te un espai d’assaig.

 

Per poder formar part de les residències i accedir a l’espai es necessita omplir la fitxa de sol·licitud que trobareu a sota.

 

El temps de permanència al centre, l’horari i l’espai a utilitzar, és valorarà entre la companyia i les possibilitats del centre. ​

 

A canvi de l’espai cedit, la companyia disposa de diferents opcions:

 

  • Realitzar una contraprestació pel centre cívic que consistirà en col·laborar en alguna tasca de suport o formar part de la programació del centre a través de tallers monogràfics.

  • La contraprestació serà pactada des del principi de la residència. Es valoraran les propostes de contraprestació de les companyies.

bottom of page